Nie masz uprawnień do wyświetlenia tego obiektu. Aby poprosić o dostęp do niego, wypełnij poniższe pola.
materiały edukacyjne
21 w.
Strona Katedry i Zakład Bromatologii i Dietetyki zawiera linki do wykładów (pokazy slajdów lub pliki pdf) z zakresu chemii żywności, np. podstawowe wiadomości o białkach, witaminach, barwnikach i konserwantach, zanieczyszczeniu żywności.
Wrocław
Biologia ; Chemia
strona dydaktyczna
Uniwersytet Medyczny im. Piastów Śląskich. Wydział Farmaceutyczny i Oddział Analityki Medycznej. Katedra i Zakład Bromatologii i Dietetyki, Wrocław
11/9/2011
application/pdf
oai:dl.cm-uj.krakow.pl:1901
2965
kliknij tutaj, żeby przejść
pol
copyright
21 lis 2012
194
208
http://dl.cm-uj.krakow.pl:8080/publication/1901
RDF
OAI-PMH
Chmielewska, Anna
Styl cytowania: chicago-author-date iso690-author-date
Ta strona wykorzystuje pliki 'cookies'. Więcej informacji Rozumiem