Nie masz uprawnień do wyświetlenia tego obiektu. Aby poprosić o dostęp do niego, wypełnij poniższe pola.
serwis informacyjny
20-21 w.
Instutut prowadzi działalność naukowo-badawczą, badawczo-wdrożeniową i oświatową. Zajmuje się badaniami w zakresie prewencji przewlekłych chorób niezakaźnych związanych z nieprawidłowym żywieniem, jakości zdrowotnej żywności i żywienia oraz opracowuje i upowszechnia normy żywienia i tabele składu i wartości odżywczej żywności. Strona obejmuje m.in. kursy internetowe wraz z prezentacjami, informacje o konferencjach, serwis dla pacjentów z zakresu prawidłowego żywienia i diet w wybranych chorobach
Warszawa
Medycyna społeczna
strona popularno-naukowa
9/5/2011
application/pdf
oai:dl.cm-uj.krakow.pl:1764
2799
kliknij tutaj, żeby przejść
pol eng
Domena publiczna
21 lis 2012
110
125
http://dl.cm-uj.krakow.pl:8080/publication/1764
RDF
OAI-PMH
Pawlak,Grzegorz
Styl cytowania: chicago-author-date iso690-author-date
Ta strona wykorzystuje pliki 'cookies'. Więcej informacji Rozumiem